H Happy Mountain ετοίμασε για εσάς ένα “special” τριήμερο στα Ζαγόρια, με διαμονή σε ένα από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά καταλύματα της περιοχής, τον ξενώνα “Αυραγόνιο” (διαμονή σε παραδοσιακά πέτρινα σπίτια) στο Μεγάλο Πάπιγκο , rafting στο Βοϊδομάτη και πεζοπορία στα μονοπάτια της περιοχής!

Οι δραστηριότητες είναι κατάλληλες για ενήλικες και παιδιά από 5-6 ετών και άνω και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φυσική κατάσταση!

Απολαύστε την ελληνική φύση παρέα με την καλύτερη παρέα, το team της Happy Mountain!!!

Σας περιμένουμε!!!

Το κόστος για την εκδρομή είναι ως εξής (αναχώρηση Παρασκευή 5/5 μεσημέρι, επιστροφή Κυριακή 7/5 απόγευμα)…

Διαμονή σε δίκλινο σπίτι… 170 ευρώ το άτομο
Διαμονή σε τρίκλινο σπίτι… 150 ευρώ το άτομο
Διμονή σε τετράκλινο σπίτι… 130 ευρώ το άτομο

Περιλαμβάνει… δύο διανυκτερεύσεις στον ξενώνα “Αυραγόνιο” στο Μεγάλο Πάπιγκο με πρωινό, rafting στο Βοϊδομάτη, πεζοπορίες και ξενάγηση στην περιοχή (Πηγές ΒοΙδομάτη, Μονοδένδρι, κτλ), αυτοκίνητο συνοδείας – ασφάλειας, συνοδοί της Happy Mountain

Δεν περιλαμβάνει μεταφορά (μετακινήσεις με το δικό σας ΙΧ)… Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορά, αυτή θα πραγματοποιηθεί – μετά από συνεννόηση μαζί μας – είτε με οχήματα της Happy Mountain, είτε με mini bus με εξτρά κόστος.

Link “Αυραγόνιο”… www.avragonio.gr

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και των περιορισμένων δωματίων οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Τρίτη 11/4 με προκαταβολή του 50%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *