Ταξίδια ΣΚΙ στο εξωτερικό

Η χιονοδρομική σεζόν στην Ελλάδα είναι γνωστό πως έχει μικρή διάρκεια και ως εκ τούτου, περιορισμένες δυνατότητες. Γι’ αυτό το λόγο, εμείς οι δάσκαλοι της Happy Mountain, «γαζώσαμε» τις Άλπεις με τα συνεχόμενα σεμινάρια μετεκπαίδευσης και τα προπονητικά camps που οργανώσαμε για παιδιά ηλικίας 11-17 ετών.

Έτσι λοιπόν, καθιερώθηκε πλέον η ετήσια εκδρομή μας στις Άλπεις, με συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς και να ανυπομονούν κάθε χρόνο για τον επόμενο προορισμό έκπληξη!!!

Χιονοδρομικά όπως το Hintertux, Stubai, Tignes, Val d’isere, Chamonix, Trois Valees (Μeribel, Courchevel, Val Thorens), Soelden, Iscghl, Verbier, Dolomites (Italia), etc, δίνουν τη δυνατότητα, λόγω υψομέτρου και αριθμού λιφτ – πιστών, για ιδανικές συνθήκες και ποιότητα χιονιού, όπως και non stop καταβάσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Περίοδοι Υλοποίησης: Νοέμβριος έως Απρίλιος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Bulgaria

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η HappyMountain – σε συνεργασία με το Simeonidis Tours – διοργανώνει τριήμερες εκδρομές για ski & snowboard στη Βουλγαρία, επιλέγοντας τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Bansko, Borovets ή Pamporovo.

Έχετε κάποια καλύτερη ιδέα για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας?

dolomites