Happy Mountain Team

Αν για κάτι είμαστε περήφανοι, αυτό είναι η ομάδα των συνεργατών μας. Όλοι τους έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και αποτελούν τον κορμό της προσπάθειάς μας.

Η προσωπικότητα, τα πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντά τους, η τεχνική τους κατάρτιση, αλλά και η αγάπη τους για το βουνό και ειδικά για το παιδί, έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που πέρα από τη δεδομένη εμπειρία της, είναι πάνω απ’ όλα παρέα.

Γιώργος Σταυρινός

Γενική Διεύθυνση
Ο Γιώργος Σταυρινός, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1992 μέσα από το πρώτο γραφείο υπαιθρίων δραστηριοτήτων που έγινε ποτέ στην Ελλάδα – την Trekking Hellas. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Outdoor Activities, στην ΕΥ ΖΗΝ και τέλος στο Husky Sports. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» και εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση από το 2000. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Δασκάλων Προπονητών, οδηγός rafting και συνοδός υπαιθρίων δραστηριοτήτων. Η εμπειρία του επικεντρώνεται στη διοργάνωση υπαιθρίων δραστηριοτήτων για παιδιά και ενήλικες, όπως Εταιρικές Διοργανώσεις, σχολικές εκδρομές, παιδικές κατασκηνώσεις, camps δραστηριοτήτων, κτλ.

Θανάσης Σιάτρας

Ο Σάκης Σιάτρας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ - ΑΠΘ με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα», κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Φυσική Δραστηριότητα & Ποιότητα Ζωής», και εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση από το 2000. Έχει παρακολουθήσει σχολές ορειβασίας αρχαρίων, χειμερινού βουνού, ορειβατικού σκι αρχαρίων, κριτών αγωνιστικής αναρρίχησης, κριτών ορειβατικού σκι, ορεινής διάσωσης, κατάβασης φαραγγιών αυτονόμων, καθώς επίσης ομοσπονδιακά και ιδιωτικά σεμινάρια στο αλπικό σκι. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του αλπικού και του ορειβατικού σκι ως εκπαιδευτής & προπονητής από το 1995. Στις υπαίθριες δραστηριότητες καταρτίζει και υλοποιεί προγράμματα από το 1993 έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες του χώρου, ιδιωτικά σχολεία, κατασκηνώσεις και τη ΓΓΑ.

Αριστοτέλης Μώκιος

Ο Αριστοτέλης γεννήθηκε στη Νάουσα. Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στις ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα. Είναι επίσης πρώην αθλητής στον ΕΟΣ Νάουσας και πιστοποιημένος από τη γενική γραμματεία αθλητισμού (σχολή προπονητών χιονοδρομίας 2014) και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Τέλος, διαθέτει πιστοποιητικό εκπαίδευσης "Πρώτες βοήθειες για πολίτες" από τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Είναι λάτρης του βουνού & του ποδηλάτου!

Στέλα Αυγουστάκη

Aπόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης (με ειδικότητα καλαθοσφαίριση), πιστοποιημένη προπονήτρια χιονοδρομίας από τη ΓΓΑ και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. καθώς και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του σκι από τη Βουλγάρικη Ένωση Δασκάλων - Προπονητών. Έχει συμμετάσχει σε 4 επιμορφωτικά σεμινάρια που έγιναν στο παρελθόν σε Αυστρία, Γαλλία και Βουλγαρία. Διαθέτει πιστοποιητικό εκπαίδευσης "Πρώτες βοήθειες για πολίτες" από τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του σκι, όπως και στις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2006.

Γιάννης Ζιάκας

Ο Γιάννης είναι λάτρης του βουνού και το αποδεικνύει, όχι μόνο στις ελεύθερες ώρες του, αλλά και μέσα από τη δουλειά του και την επιμόρφωση που έχει ως σήμερα. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» (σκι, ορειβασία, αναρρίχηση). Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται στην ΕΜΑΚ. Είναι επίσης κάτοχος των παρακάτω σχολών – πτυχίων: σχολή ορειβασίας – αναρρίχησης μέσου επιπέδου, σχολή αρχαρίων ορειβατικού σκι, εκπαιδευτής χιονοδρομίας ΚΕΟΑΧ, σχολή αρχαρίων σπηλαιοδιάσωσης, έχει παρακολουθήσει πολλά διασωστικά σεμινάρια της ΕΜΑΚ, ενώ έχει προπονητική εμπειρία στο σκι κατάβασης και στην υλοποίηση υπαίθριων δραστηριοτήτων από το 1991…

Σοφία Αδαμίδου

Ασχολείται επαγγελματικά με το Σκί από το 1993. Αρχικά, σαν δασκάλα στο Φυτώριο του Ορειβατικού, και αργότερα σε ιδιωτική ακαδημία σκι σαν υπεύθυνη και προπονήτρια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό, όπως στο Stubai και στο Hintertux της Αυστρίας, και στο Pamborovo της Βουλγαρίας, όπου αποτελεί και μέλος της Βουλγαρικής Σχολής Σκι. Κατά κύριο λόγο, ασχολείται με παιδιά μικρής ηλικίας, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της εκμάθησης των «βασικών αρχών» του σκι, δίνοντάς τους όσο το δυνατόν καλύτερες βάσεις για να συνεχίσουν στο μέλλον.

Κώστας Ζιαμπάκας

Ο Κώστας γεννήθηκε στη Νάουσα και είναι πρώην αθλητής του σκι κατάβασης και πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας κατάβασης. Είναι από τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές στα ελληνικά βουνά, έχοντας προπονητική εμπειρία από το 1990. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Δασκάλων –Προπονητών Σκι και προπονητής τένις από το 1995.

Sylvia Baltzieva

Η Σίλβια είναι από τις πιο έμπειρες και αξιόλογες παρουσίες στο χώρο. Είναι καθηγήτρια Φυσ. Αγωγής, απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Σόφιας, με ειδικότητα «προπονητή σκι». Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην κολύμβηση και συνολικά έχει 8 χρόνια προπονητικής εμπειρίας στην κολύμβηση και άλλα 15 στο σκι κατάβασης. Επίσης, έχει πτυχίο Α’ Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό, διάσωσης από την Cyprus Life Saving Federation, πτυχίο Personal Trainer και Complete Pilates Instructor.

Χάρης Γεράσης

Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1968. Απόφοιτος τμήματος Φυσικής αγωγής, παιδαγωγικών, κοινωνιολογίας του Justus Liebig University Giessen, με ειδικότητα στη χιονοδρομία και καλαθοσφαίριση. Πιστοποιημένος προπονητής Κατ. Α από την Ε.Ο.Χ. . Από το 1998 ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ENERGYM.

Μιχάλης Σταγκίδης

Ο Μιχάλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» (σκι, ορειβασία, αναρρίχηση). Είναι πρώην αθλητής του σκι κατάβασης, εκπαιδευτής σκι από το 2005 και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Έχει συμμετάσχει σε 4 επιμορφωτικά σεμινάρια που έγιναν στο παρελθόν σε Αυστρία, Γαλλία και Βουλγαρία. Τέλος, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής κολύμβησης σε μικρά παιδιά και σε παιδικές κατασκηνώσεις. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ευγενία Νοϊδου

Απόφοιτος τμήματος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής. Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Σκι Ανωμάλου Δρόμου Αντοχής και εκπαιδεύτρια Σκι από το 2007. Η εμπειρία της από παιδικές κατασκηνώσεις, η δραστηριοποίησή της στις Υπαίθριες Δραστηριότητες αλλά πάνω απ’ όλα ο χαρακτήρας της ήταν οι λόγοι για τους οποίους το team της Happy Mountain την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή!

Κατερίνα Αρζόγλου

Αθλήτρια του σκι από 7 ετών (ΣΧΟ Βέροιας). Μέλος της Εθνικής Ελλάδος στις κατηγορίες Κορασίδων-Νεανίδων και Γυναικών. Προπονητική εμπειρία πάνω από 15ετία σε αθλητικές ομάδες (ΣΧΟ Βέροιας, ΕΟΣ Θεσσαλονίκης και σε ιδιωτικές Ακαδημίες Σκί), Μέλος της Βουλγαρικής Σχολής Δασκάλων Σκί και από το 2014 πιστοποιημένη από τη Γεν. Γραμ. Αθλητισμού (Σχολή Προπονητών Χιονοδρομίας 2014).

Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» και μετεκπαίδευση στην Αθλητική Εργοφυσιολογία. Έχει εργαστεί ως γυμναστής στη ΧΑΝΘ ενώ είναι εκπαιδευτής σκι και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Τέλος, έχει εργαστεί και ως προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες ομάδων της Θεσσαλονίκης. Πλέον είναι στέλεχος μεγάλης αλυσίδας franchising γυμναστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μαρία Ματσκίδου

Απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» (σκι, ορειβασία, αναρρίχηση). Είναι πρώην αθλήτρια του Σκι κατάβασης, του Ορειβατικού Σκι και της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, με Πανελλήνιες διακρίσεις. Από το 2012 εργάζεται ως εκπαιδεύτρια σκι. Έχει υπάρξει επίσης – επί σειρά ετών - υπεύθυνη λειτουργίας τοίχου αναρρίχησης σε παιδικές κατασκηνώσεις. Από το 2016 είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη γυμναστηρίων στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς είναι υπεύθυνη λειτουργίας και οργάνωσης σε γυμναστήρια στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Βιβή Κατσιμάνη

Πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Α.Π.Θ) με ειδικότητα κολύμβηση. Μεταπτυχιακός τίτλος στη Διαχείριση της Aναψυχής MSc. Recreation Management, Loughborough University, UK. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Fitness, καθώς επί σειρά ετών εκπαιδεύθηκε και εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη με ειδίκευση στο Αγωνιστικό Αerobic & Power Plate. Εργασιακή εμπειρία… στα γυμναστήρια Vis Vitalis, Universal Studios και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου «POWERIN”, καθώς και σε κατασκηνώσεις της Βόρειας Ελλάδας, ΙΕΚ Θέρμης, Trekking Hellas (εκπαιδεύτρια χιονοδρομίας και συνοδός υπαίθριων δραστηριοτήτων).

Δημήτρης Αλμπάνης

Ο Δημήτρης είναι σπουδαστής στην τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι κάτοχος διπλώματος ναυαγοσώστη ανοιχτής θαλάσσης και διπλώματος ταχύπλοου σκάφους. Επί σειρά ετών ήταν μαθητής της ακαδημίας σκι και πλέον εργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια μαζί μας ως εκπαιδευτής χιονοδρομίας. Παράλληλα, είναι συνεργάτης της Happy Mountain στις υπαίθριες δραστηριότητες σε σχολικές εκδρομές και κατασκηνώσεις.

Βαγγέλης Ψυχογυιός

Γεννήθηκε στην Βέροια και ζει στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε αθλητής του ΣΧΟ Βέροιας, σύλλογος στον οποίο διετέλεσε και δάσκαλος σκι μικρών παιδιών το μακρινό 1994. Έχει υπάρξει και αθλητής στην ομάδα χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας. Είναι Κοινωνικός Λειτουργός και έχει εργαστεί για 10 χρόνια στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη (ΚΕΘΕΑ - Ιθάκη). Τα τελευταία χρόνια 11 χρόνια εργάζεται στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, κέντρο διημέρευσης για ανθρώπους με νοητική υστέρηση, σύνδρομο down και τις οικογένειές τους. Απόφοιτος της σχολής προπονητών χιονοδρομίας της Ε.Ο.Χ.Α. και της Γ.Γ.Α. Από το 2019 εργάζεται ως εκπαιδευτής χιονοδρομίας και τη σεζόν 2021-2022 εντάχθηκε στην ομάδα της Happy Mountain ως εκπαιδευτής σκι, αλλά και ως συνεργάτης σε υπαίθριες δραστηριότητες και σχολικές εκδρομές. Του αρέσει το τρέξιμο στο βουνό και συμμετέχει σε αγώνες ορεινού τρεξίματος.

Νικόλας Αυγουστάκης

Ο Νικόλας είναι μαζί μας από το 2020. Από μικρή ηλικία υπήρξε παιδί της Happy Mountain. Τώρα πια,, οι ρόλοι άλλαξαν και πλέον είναι εκείνος που μαθαίνει σκι σε μικρά παιδιά. Πτυχιούχος φοιτητής στο τμήμα λογιστικής και πληροφοριακών συστημάτων, καθώς επίσης και ενεργός εθελοντής της ΧΑΝΘ με τεράστια εμπειρία σε κατασκηνωτικά προγράμματα και επαφή με παιδιά κάθε ηλικίας.. Έχει εργαστεί ως Activity Leader και Activity Manager σε summer school στην Αγγλία. Νιώθει πολύ ο εαυτός του όταν βρίσκεται στην ύπαιθρο, με την ορειβασία και την αναρρίχηση να αποτελούν τα κυρία ενδιαφέροντα του, με τη φύση να είναι το καταφύγιο του και η κυρία πηγή απόδρασης.

Θανάσης Ματσκίδης

Σπουδαστής του τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πρώην αθλητής του σκι κατάβασης (ΕΟΣ Κατερίνης) και της αγωνιστικής αναρρίχησης (ΕΟΣ Αιγινίου). Ενεργός αθλητής του βόλεϊ, με συμμετοχές παλαιότερα και σε επαγγελματικό επίπεδο σε ομάδα της πρώτης και δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως προγραμματιστής και εκπαιδευτής σκι στη Happy Mountain.

Ελίνα Φιλίπογλου

Η Ελίνα είναι τελειόφοιτη στο τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Λάτρης των extreme sports, ιδιαίτερα του σκι και μέλος της Happy Mountain τα τελευταία 12 χρόνια. Από το 2022 συνεργάζεται και επαγγελματικά με την ακαδημία, ως εκπαιδεύτρια χιονοδρομίας. Παράλληλα από το 2014 είναι στέλεχος της παιδικής κατασκήνωσης ΧΑΝΘ Αγίου Νικολάου και λόγω αυτού είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη στην συνεργασία με παιδικές και προεφηβικές ηλικιακές ομάδες.

Τάνια Μπίλλια

Η Τάνια είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος και πιστοποιημένη Σύνοδος Βουνού . Έχοντας ενταχθεί στην ομάδα της Happy Mountain από τα πολύ νεαρά της χρόνια, σήμερα συνεχίζει την επαγγελματική της πορεία εκεί ως εκπαιδεύτρια χιονοδρομίας. Ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται ως μέλος των παιδικών κατασκηνώσεων ΧΑΝΘ. Κάθε Σαββατοκύριακο, έχει στόχο να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στα παιδιά, εμπνέοντας τους να αγαπήσουν τη χιονοδρομία και το βουνό όπως και αυτή.