Happy Mountain Team

Happy Mountain Team

Αν για κάτι είμαστε περήφανοι, αυτό είναι η ομάδα των συνεργατών μας. Όλοι τους έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και αποτελούν τον κορμό της προσπάθειάς μας.

Η προσωπικότητα, τα πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντά τους, η τεχνική τους κατάρτιση, αλλά και η αγάπη τους για το βουνό και ειδικά για το παιδί, έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που πέρα από τη δεδομένη εμπειρία της, είναι πάνω απ’ όλα παρέα.

 

 

Γιώργος Σταυρινός
Ιδιοκτήτης Happy Mountain / Εκπαιδευτής
Ο Γιώργος Σταυρινός, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1992 μέσα από το πρώτο γραφείο υπαιθρίων δραστηριοτήτων που έγινε ποτέ στην Ελλάδα – την Trekking Hellas. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Outdoor Activities, στην ΕΥ ΖΗΝ και τέλος στο Husky Sports. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» και εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση από το 2000. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Δασκάλων Προπονητών, οδηγός rafting και συνοδός υπαιθρίων δραστηριοτήτων. Η εμπειρία του επικεντρώνεται στη διοργάνωση υπαιθρίων δραστηριοτήτων για παιδιά και ενήλικες, όπως Εταιρικές Διοργανώσεις, σχολικές εκδρομές, παιδικές κατασκηνώσεις, camps δραστηριοτήτων, κτλ.
Θανάσης Σιάτρας
Εκπαιδευτής
Ο Σάκης Σιάτρας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ - ΑΠΘ με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα», κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Φυσική Δραστηριότητα & Ποιότητα Ζωής», και εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση από το 2000. Έχει παρακολουθήσει σχολές ορειβασίας αρχαρίων, χειμερινού βουνού, ορειβατικού σκι αρχαρίων, κριτών αγωνιστικής αναρρίχησης, κριτών ορειβατικού σκι, ορεινής διάσωσης, κατάβασης φαραγγιών αυτονόμων, καθώς επίσης ομοσπονδιακά και ιδιωτικά σεμινάρια στο αλπικό σκι. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του αλπικού και του ορειβατικού σκι ως εκπαιδευτής & προπονητής από το 1995. Στις υπαίθριες δραστηριότητες καταρτίζει και υλοποιεί προγράμματα από το 1993 έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες του χώρου, ιδιωτικά σχολεία, κατασκηνώσεις και τη ΓΓΑ.
Γιάννης Ζιάκας
Εκπαιδευτής
Ο Γιάννης είναι λάτρης του βουνού και το αποδεικνύει, όχι μόνο στις ελεύθερες ώρες του, αλλά και μέσα από τη δουλειά του και την επιμόρφωση που έχει ως σήμερα. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» (σκι, ορειβασία, αναρρίχηση). Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται στην ΕΜΑΚ. Είναι επίσης κάτοχος των παρακάτω σχολών – πτυχίων: σχολή ορειβασίας – αναρρίχησης μέσου επιπέδου, σχολή αρχαρίων ορειβατικού σκι, εκπαιδευτής χιονοδρομίας ΚΕΟΑΧ, σχολή αρχαρίων σπηλαιοδιάσωσης, έχει παρακολουθήσει πολλά διασωστικά σεμινάρια της ΕΜΑΚ, ενώ έχει προπονητική εμπειρία στο σκι κατάβασης και στην υλοποίηση υπαίθριων δραστηριοτήτων από το 1991…
Σοφία Αδαμίδου
Εκπαιδεύτρια
Ασχολείται επαγγελματικά με το Σκί από το 1993. Αρχικά, σαν δασκάλα στο Φυτώριο του Ορειβατικού, και αργότερα σε ιδιωτική ακαδημία σκι σαν υπεύθυνη και προπονήτρια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό, όπως στο Stubai και στο Hintertux της Αυστρίας, και στο Pamborovo της Βουλγαρίας, όπου αποτελεί και μέλος της Βουλγαρικής Σχολής Σκι. Κατά κύριο λόγο, ασχολείται με παιδιά μικρής ηλικίας, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της εκμάθησης των «βασικών αρχών» του σκι, δίνοντάς τους όσο το δυνατόν καλύτερες βάσεις για να συνεχίσουν στο μέλλον.
Κώστας Ζιαμπάκας
Εκπαιδευτής
Ο Κώστας γεννήθηκε στη Νάουσα και είναι πρώην αθλητής του σκι κατάβασης και πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας κατάβασης. Είναι από τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές στα ελληνικά βουνά, έχοντας προπονητική εμπειρία από το 1990. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Δασκάλων –Προπονητών Σκι και προπονητής τένις από το 1995.
Sylvia Baltzieva
Εκπαιδεύτρια
Η Σίλβια είναι από τις πιο έμπειρες και αξιόλογες παρουσίες στο χώρο. Είναι καθηγήτρια Φυσ. Αγωγής, απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Σόφιας, με ειδικότητα «προπονητή σκι». Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην κολύμβηση και συνολικά έχει 8 χρόνια προπονητικής εμπειρίας στην κολύμβηση και άλλα 15 στο σκι κατάβασης. Επίσης, έχει πτυχίο Α’ Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό, διάσωσης από την Cyprus Life Saving Federation, πτυχίο Personal Trainer και Complete Pilates Instructor.
Γιώργος Παλιάτσος
Εκπαιδευτής
Ο Γιώργος είναι πρώην αθλητής του σκι με διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια σκι στις Άλπεις και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκι από τη Bulgarian Ski School. Έχει προπονητική εμπειρία από το 1999, ενώ είναι πιλότος αλεξίπτωτου πλαγιάς και παραμοτέρ, με δίπλωμα από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία. Τέλος, έχει μεγάλη εμπειρία σε σπορ & παραδοσιακή αναρρίχηση. Τις ελεύθερες ώρες του τις περνά πάνω στο αγαπημένο του mountain bike, κάνοντας προπόνηση για downhill…
Χάρης Γεράσης
Εκπαιδευτής
Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1968. Απόφοιτος τμήματος Φυσικής αγωγής, παιδαγωγικών, κοινωνιολογίας του Justus Liebig University Giessen, με ειδικότητα στη χιονοδρομία και καλαθοσφαίριση. Πιστοποιημένος προπονητής Κατ. Α από την Ε.Ο.Χ. . Από το 1998 ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ENERGYM.
Μιχάλης Σταγκίδης
Εκπαιδευτής
Ο Μιχάλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» (σκι, ορειβασία, αναρρίχηση). Είναι πρώην αθλητής του σκι κατάβασης, εκπαιδευτής σκι από το 2005 και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Έχει συμμετάσχει σε 4 επιμορφωτικά σεμινάρια που έγιναν στο παρελθόν σε Αυστρία, Γαλλία και Βουλγαρία. Τέλος, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής κολύμβησης σε μικρά παιδιά και σε παιδικές κατασκηνώσεις. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Στέλα Αυγουστάκη
Εκπαιδεύτρια
Η Στέλα είναι μαζί μας για πάνω από 20 χρόνια! Στην αρχή ως μαθήτρια της σχολής σκι και στη συνέχεια, ως δόκιμη εκπαιδεύτρια του σκι. Πλέον είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης (με ειδικότητα καλαθοσφαίριση) και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Επίσης, είναι πιστοποιημένη δασκάλα του σκι και από τη Βουλγάρικη Ένωση Δασκάλων - Προπονητών. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του σκι, όπως και στις υπαίθριες δραστηριότητες από το 2006.
Ευγενία Νοϊδου
Εκπαιδεύτρια
Απόφοιτος τμήματος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής. Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Σκι Ανωμάλου Δρόμου Αντοχής και εκπαιδεύτρια Σκι από το 2007. Η εμπειρία της από παιδικές κατασκηνώσεις, η δραστηριοποίησή της στις Υπαίθριες Δραστηριότητες αλλά πάνω απ’ όλα ο χαρακτήρας της ήταν οι λόγοι για τους οποίους το team της Happy Mountain την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή!
Κατερίνα Αρζόγλου
Εκπαιδεύτρια
Αθλήτρια του σκι από 7 ετών (ΣΧΟ Βέροιας). Μέλος της Εθνικής Ελλάδος στις κατηγορίες Κορασίδων-Νεανίδων και Γυναικών. Προπονητική εμπειρία πάνω από 15ετία σε αθλητικές ομάδες (ΣΧΟ Βέροιας, ΕΟΣ Θεσσαλονίκης και σε ιδιωτικές Ακαδημίες Σκί), Μέλος της Βουλγαρικής Σχολής Δασκάλων Σκί και από το 2014 πιστοποιημένη από τη Γεν. Γραμ. Αθλητισμού (Σχολή Προπονητών Χιονοδρομίας 2014).
Δήμος Πραντσίδης
Εκπαιδευτής
Ο Δήμος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» (σκι, ορειβασία, αναρρίχηση). Έχει μεταπτυχιακό στην «Αθλητική απόδοση και Υγεία» και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Εργοφυσιολογίας με έμφαση την απόδοση στο υψόμετρο. Εργάζεται ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών, προπονητής αναρρίχησης και εκπαιδευτής σκι, ενώ διδάσκει και στην ειδικότητα Υπαιθρίων Δραστηριοτήτων στο ΤΕΦΑΑ Θεσ/νικης. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα αθλήματα βουνού (ορειβασία, σκι, αναρρίχηση, ποδηλασία) από το 2000 και έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες αναβάσεις στα βουνά της Ελλάδος και του εξωτερικού. Υπήρξε αθλητής της αγωνιστικής αναρρίχησης και του ορειβατικού σκι μέχρι και σήμερα.
Μάξιμος Αλεξανδρίδης
Εκπαιδευτής
Ο Μάξιμος είναι πρώην αθλητής στο motocross. συμμετείχε 3 συνεχόμενες χρονιές ως αγωνιζόμενος και πλέον ασχολείται ερασιτεχνικά στο χώρο αυτό. Η πρώτη επαφή με το χιόνι ήταν πριν 14 χρόνια, από το 2007 είναι εκπαιδευτής σκι και ανήκει επίσης στη Bulgarian ski school. Έχει εμπειρία στο χώρο του ποδηλάτου καθώς εκτός από αναβάτης έχει παρακολουθήσει τεχνικά σεμινάρια στο πανεπιστήμιο SBCU.
Αστέριος Σερδάρης
Εκπαιδευτής
Ο Αστέριος έχει μεγάλη αγάπη για τη φύση και τα παιδιά! Είναι εκπαιδευτής χιονοδρομίας εδώ και 10 χρόνια, πιστοποιημένος από τη Βουλγάρικη Σχολή Χιονοδρομίας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνικής βελτίωσης στην Αυστρία. Εκτός από τη βασική του επαγγελματική δραστηριότητα, εργάζεται επίσης ως συνοδός υπαίθριων δραστηριοτήτων (π.χ. αναβάσεις στον Όλυμπο) και ως φωτογράφος. Στο βουνό περνάει τον ελεύθερο χρόνο του κάνοντας ποδήλατο, αναρρίχηση και ορειβασία.
Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης
Εκπαιδευτής
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» και μετεκπαίδευση στην Αθλητική Εργοφυσιολογία. Εργάζεται ως γυμναστής στη ΧΑΝΘ ενώ είναι εκπαιδευτής σκι και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Τέλος, έχει εργαστεί και ως προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Αριστοτέλης Μώκιος
Εκπαιδευτής
Ο Αριστοτέλης γεννήθηκε στη Νάουσα. Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στις ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα. Είναι επίσης πρώην αθλητής στον ΕΟΣ Νάουσας και πιστοποιημένος από τη γενική γραμματεία αθλητισμού (σχολή προπονητών χιονοδρομίας 2014) και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Τέλος, διαθέτει πιστοποιητικό εκπαίδευσης "Πρώτες βοήθειες για πολίτες" από τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Είναι λάτρης του βουνού & του ποδηλάτου!
Μαρία Ματσκίδου
Εκπαιδεύτρια
Απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» (σκι, ορειβασία, αναρρίχηση). Είναι πρώην αθλήτρια του Σκι κατάβασης , του Ορειβατικού Σκι και της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, με Πανελλήνιες διακρίσεις. Από το 2012 εργάζεται ως εκπαιδεύτρια σκι καθώς και ως υπεύθυνη τοίχου αναρρίχησης σε παιδικές κατασκηνώσεις. Έχει επίσης εργαστεί ως εκπαιδεύτρια και σε εξομοιωτή σκι. Από το 2016 είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας.
Μάγδα Μαυρίδου
Εκπαιδεύτρια
Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στα «Χειμερινά Αθλήματα» και Φυσικοθεραπείας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται ως Φυσικοθεραπεύτρια ενώ είναι εκπαιδεύτρια σκι και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Χιονοδρομίας. Ακόμη έχει εργαστεί ως Γυμνάστρια σε γυμναστήρια της Κύπρου, στέλεχος σε παιδικές κατασκηνώσεις και ναυαγοσώστρια ανοιχτής θαλάσσης.
Βιβή Κατσιμάνη
Εκπαιδεύτρια

Πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Α.Π.Θ) με ειδικότητα κολύμβηση. Μεταπτυχιακός τίτλος στη Διαχείριση της Aναψυχής MSc. Recreation Management, Loughborough University, UK. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Fitness, καθώς επί σειρά ετών εκπαιδεύθηκε και εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη με ειδίκευση στο Αγωνιστικό Αerobic & Power Plate. Εργασιακή εμπειρία… στα γυμναστήρια Vis Vitalis, Universal Studios και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου «POWERIN”, καθώς και σε κατασκηνώσεις της Βόρειας Ελλάδας, ΙΕΚ Θέρμης, Trekking Hellas (εκπαιδεύτρια χιονοδρομίας και συνοδός υπαίθριων δραστηριοτήτων).

Ευαγγελία Χατζηγιάννη
Εκπαιδεύτρια

Απόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α (Α.Π.Θ). Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του προγράμματος “ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ” (Δ.Π.Θ & Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Απόφοιτη των ιδιωτικών σχολών North Academy of Fitness και Studio One. Το 2004 και το 2006 παρακολούθησε αντίστοιχα τον 1ο και 2ο κύκλο εκπαίδευσης του Αυστριακού Συνδέσμου Δασκάλων Σκι του Steiermark (OSSV – Steiermark). Ασχολείται με την εκμάθηση σκι σε παιδιά και σε ενήλικες από το 2000 έως σήμερα, σε διάφορες ιδιωτικές σχολές και αθλητικούς συλλόγους στην Β. Ελλάδα ενώ το 2006 συνεργάστηκε και με την Αυστριακή σχολη σκι CSA – Grillitsch στο Obertauern/ Salzburg. Επίσης ασχολείται με τα ομαδικά μαθήματα σε γυμναστήρια και το Personal Training από το 2004. Τέλος είναι σπουδάστρια της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Αντρέας Βουτσινάς.

Δημήτρης Αλμπάνης
Εκπαιδευτής

Ο Δημήτρης είναι σπουδαστής στην τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι κάτοχος διπλώματος ναυαγοσώστη ανοιχτής θαλάσσης και διπλώματος ταχύπλοου σκάφους. Επί σειρά ετών ήταν μαθητής της ακαδημίας σκι και πλέον εργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια μαζί μας ως εκπαιδευτής χιονοδρομίας. Παράλληλα, είναι συνεργάτης της Happy Mountain στις υπαίθριες δραστηριότητες σε σχολικές εκδρομές και κατασκηνώσεις.

GreekEnglish