Η εταιρία

Η εταιρία

ΙΣΤΟΡΙΑ
Όλα ξεκίνησαν το 1991-1992, όταν μια μικρή ομάδα φίλων φοιτητών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τις υπαίθριες δραστηριότητες. Έμπνευσή τους ο καθηγητής τους, που τύχαινε να είναι και μέλος στην Trekking Hellas, το πρώτο γραφείο υπαίθριων δραστηριοτήτων της εποχής.
Ακολούθησαν 7 χρόνια εμπειρίας σε δραστηριότητες όπως rafting, canyoning, trekking, τοξοβολία, πεζοπορία, αναρρίχηση, σχολικές εκδρομές, εταιρικές διοργανώσεις, ακαδημία σκι και γενικά ό,τι είχε σχέση με την ύπαιθρο και το βουνό.
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για την υποχρέωση προς την πατρίδα, ακολούθησε η εμπειρία σε ένα επίσης σπουδαίο σχολείο, την ΕΥ ΖΗΝ. Εξειδίκευση στις εταιρικές διοργανώσεις και παράλληλα όλες οι άλλες δραστηριότητες. Επίσης, ξεκινά μία νέα ακαδημία σκι με υποστήριξη από το Husky Sports.
Στη συνέχεια, και για μία περίοδο περίπου δέκα ετών, αυτή η ομάδα φίλων – που ακόμα κρατά σφιχτά τους δεσμούς της, δραστηριοποιήθηκε κυρίως στην ανάπτυξη του σκι και ειδικότερα στην αναβάθμιση του παιδικού – τουριστικού σκι στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας ήταν η δημιουργία μίας μεγάλης και έμπειρης ομάδας εκπαιδευτών σκι και συνοδών υπ. δραστηριοτήτων που συνεχώς ανανεώνεται, με συνεχή σεμινάρια μετεκπαίδευσης στις Άλπεις και ενασχόληση με Adventure Camps (κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο).
Πλέον, η πιο έμπειρη ομάδα, δραστηριοποιείται μέσα από τη Happy Mountain, με στόχο να συνεχίσει το παιδαγωγικό της έργο και να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το χώρο της άθλησης και αναψυχής.
ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρεία ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 από το Γιώργο Σταυρινό και το Βαγγέλη Σταμπουλή. Οι δύο άνδρες είναι γυμναστές και φίλοι από το 1991. Μετά από μία πορεία σχεδόν 20 ετών στις υπαίθριες δραστηριότητες και στο σκι κατάβασης, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους (με τη συνδρομή μιας πολύ δυναμικής και έμπειρης ομάδας στελεχών) και να ξεκινήσουν μια νέα εταιρία στο χώρο των ορεινών – κατά βάση – και αθλητικών δραστηριοτήτων.
Ειδικά ο Γιώργος Σταυρινός, ξεκινώντας την πορεία του από το πρώτο γραφείο υπαιθρίων δραστηριοτήτων που έγινε ποτέ στην Ελλάδα (την Trekking Hellas) το 1992 και στη συνέχεια στην Outdoor Activities, στην ΕΥ ΖΗΝ και τέλος στο Husky Sports, εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη υπαιθρίων δραστηριοτήτων στο χώρο. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, εκπαιδευτής χιονοδρομίας, οδηγός rafting και οδηγός – συνοδός σε ποικίλου είδους εκδρομές και εκδηλώσεις (εταιρικές διοργανώσεις, σχολικές εκδρομές, ορεινές διασχίσεις, περιβαλλοντικές εξορμήσεις, παιδικές κατασκηνώσεις, κτλ).
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες συνεργασίες με εταιρίες σε εκδηλώσεις και προγράμματα μέχρι πρότινος: Loreal, Novartis, Pfizer, Goretex, Εκπ. Κοραή, Εκπ. Μαντουλίδη – English & Adventure Camp, Ομάδα Εν Δυνάμει (ΑΜΕΑ), Ακαδημία σκι Husky Sports, κτλ.
Ο Βαγγέλης Σταμπουλής είναι και αυτός καθηγητής φυσ. Αγωγής, πρωταθλητής και κάτοχος ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστιοπλοϊα, όπως επίσης εκπαιδευτής χιονοδρομίας. Εργάζεται στο βουνό από το 1998 ως δάσκαλος του σκι και στις υπαίθριες δραστηριότητες (camp, σχολικές εκδρομές, κατασκηνώσεις, κτλ) από το 2005. Θεωρείται από τους καλύτερους εκπαιδευτές σκι στη Βόρεια Ελλάδα, διαθέτοντας ίσως το πιο gentle στυλ κατάβασης, και είναι από τους αγαπημένους των παιδιών.
GreekEnglish