Η εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΑ

Όλα ξεκίνησαν το 1991-1992, όταν μια μικρή ομάδα φίλων φοιτητών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τις υπαίθριες δραστηριότητες. Έμπνευσή τους ο καθηγητής τους, που τύχαινε να είναι και μέλος στην Trekking Hellas, το πρώτο γραφείο υπαίθριων δραστηριοτήτων της εποχής.
Ακολούθησαν 7 χρόνια εμπειρίας σε δραστηριότητες όπως rafting, canyoning, trekking, τοξοβολία, πεζοπορία, αναρρίχηση, σχολικές εκδρομές, εταιρικές διοργανώσεις, ακαδημία σκι και γενικά ό,τι είχε σχέση με την ύπαιθρο και το βουνό.
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για την υποχρέωση προς την πατρίδα, ακολούθησε η εμπειρία σε ένα επίσης σπουδαίο σχολείο, την ΕΥ ΖΗΝ. Εξειδίκευση στις εταιρικές διοργανώσεις και παράλληλα όλες οι άλλες δραστηριότητες. Επίσης, ξεκινά μία νέα ακαδημία σκι με υποστήριξη από το Husky Sports.
Στη συνέχεια, και για μία περίοδο περίπου δέκα ετών, αυτή η ομάδα φίλων – που ακόμα κρατά σφιχτά τους δεσμούς της, δραστηριοποιήθηκε κυρίως στην ανάπτυξη του σκι και ειδικότερα στην αναβάθμιση του παιδικού – τουριστικού σκι στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας ήταν η δημιουργία μίας μεγάλης και έμπειρης ομάδας εκπαιδευτών σκι και συνοδών υπ. δραστηριοτήτων που συνεχώς ανανεώνεται, με συνεχή σεμινάρια μετεκπαίδευσης στις Άλπεις και ενασχόληση με Adventure Camps (κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο).
Πλέον, η πιο έμπειρη ομάδα, δραστηριοποιείται μέσα από τη Happy Mountain, με στόχο να συνεχίσει το παιδαγωγικό της έργο και να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το χώρο της άθλησης και αναψυχής.